Tájékoztató 2020 március

Tisztelt Hallgatóink!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk is kénytelen megfelelő óvintézkedéseket hozni mindannyiunk egészségének megóvása és a járvány terjedésének megakadályozása érdekében.

Folyamatban lévő képzéseinket távoktatás formájában bonyolítjuk. A rendszer kidolgozása folyamatban van, rövidesen (1-2 napon belül) az érintettek hozzáférést kapnak e-tantermeinkbe történő belépéshez. Az oktatás nyomon követhető lesz bármilyen „okos eszközön”.

Az E – tanteremben az oktatóinkat élőben láthatjuk, hallhatjuk. Felmerülő kérdések megválaszolására, konzultációra élő chat – en, mailen vagy telefonon van lehetőség. A szükséges feladatokat az oktató utasítása szerint kell megoldani, a feladatok elérhetőségeiről, leadási határidejéről, illetve a beküldés módjáról és annak helyéről az oktató kollégáink tájékoztatást adnak.

A gyakorlati foglalkozások – ez jelenleg az Építő és anyagmozgatógép kezelője, illetve azok szakmairányaira jelentkező hallgatóinkat érinti – később kiscsoportos formában, szabad térben kerülnek megrendezésre. (maximum 3-4 fős csoportokban). A csoport beosztásokról az érintettek elektronikus formában kapnak értesítést, illetve akik gazdálkodó szervezet által kerültek beiskolázásra azok részére a beiskolázó cég kapcsolattartója is adhat tájékoztatást a gyakorlati képzések helyéről, idejéről. A gyakorlati képzéshez szükséges egyéni védő eszközökről intézményünk gondoskodik. Kihelyezett képzéseinkkel kapcsolatos lehetőségekről, a kapcsolattartásról illetve a képzés folyamatáról a hallgatók a beiskolázó cég megbízottjától kapnak tájékoztatást. A tananyagok, a segédanyagok honlapunkon elérhetők, hozzáférés igényelhető mail-en, telefonon stb. Hozzáférés ingyenes! A képzéshez illetve a szakmai vizsgához szükséges dokumentáció szintén megtalálható honlapunkon. Induló képzéseink tervezett kezdési időpontjait elhalasztjuk, a tényleges kezdésről később adunk tájékoztatást.

A B- kategóriás képzésnél továbbra is működik az E – Educatio felülete. Regisztrálni lehet telefonon az ügyfélszolgálati irodánkban (33 500-510). A tan,- és vizsgadíj befizetése lehetőleg átutalással történjen.

A gyakorlati vezetést az oktatókkal kell egyeztetni, javasoljuk a képzés felfüggesztését, ellenkező esetben védőmaszk kesztyű viselését ajánljuk stb.  A KAV (vizsgaközpont) többek közt a kategóriás vizsgákat is határozatlan ideig felfüggeszti, tehát nincs lehetőség jelenleg vizsgát tenni.

Az elindult kézápoló képzés elméleti egységeit szintén távoktatás formájában kezdjük el illetve végezzük ameddig ez indokolt. Ennél a képzésnél a gyakorlati foglalkozások várhatóan – az eredeti terv szerint is – áprilisban indulnának. A gyakorlati képzés kezdése az akkori helyzet ismeretében változhat. A kapcsolattarás a kézápoló hallgatókkal kizárólag elektronikus formában vagy telefonon történik. A hozzáférést a szükséges haladási anyagokhoz, e – felületekhez az oktatók a kellő időben megadják. Ügyfélszolgálati irodánk továbbra is működik 8.00-16.30 ig. Halaszthatatlan személyes ügyintézés estén kérjük a kihelyezett csengőn csengessen!

Vigyázzunk egymásra! Ha beteg vagy, illetve ha megteheted, maradj otthon!

 

RUTIN OKT KFT